Proizvodi

Freezerline

To je klasična linija Dalmec rashladnih uređaja koji kombinuju pouzdanost, čvrstinu i dizajn. Brzi rashladni uređaji opremljeni rashladnom jedinicom kojoj se lako može pristupiti; spoljno radno okruženje može da dostigne temperaturu do +32/35°C sa 65% relativne vlažnosti.

Unutrašnja i spoljna konstrukcija je od nerđajućeg čelika. Vrata sa automatskim sistemom zatvaranja i fiksnim položajem otvaranja na 100°, magnetnim zaptivkom koji se lako uklanja, zaobljenim ivicama za lako i optimalno čišćenje. Izolacija od 60 mm od poliuretana ubrizganog pod visokim pritiskom bez CFC ili HCFC. Rukovanje je jednostavno i intuitivno zahvaljujući novom korisničkom interfejsu sa poboljšanim ekranom. Detekcija temperatura pomoću NTC sondi. Koristi se gas R507.
Automatsko ili ručno odmrzavanje sa posudom za sakupljanje kondenzata. Noge od nerđajućeg čelika podesive po visini (osim za BC323), točkovi na zahtev. Dostupan sa reverzibilnim vratima (osim za BC323). Standardni kabl za napajanje se isporučuje bez utikača. Mogućnost programiranja hlađenja ili zamrzavanja prema zadatom vremenu ili kada se postigne određena temperatura.
Zahvaljujući nosaču ventilatora koji se može otvoriti unutar ćelije, lako možete doći do isparivača za optimalno čišćenje. Dalmec rashladni uređaji imaju programabilne cikluse hlađenja kako bi zadovoljili različite potrebe.