Proizvodi

Plinski šporet sa 4 gorionika

Flek gorionici sa mesinganim poklopcima gorionika i samostabilizujućim plamenom,
da se kuva bezbedno i radi jednostavnijeg održavanja. Gorionici 5,5/7 kV imaju podesivi opseg snage od minimalno 1,5 kV do maksimalno 5,5/7 kV; Gorionici od 11 kV imaju podesivi opseg snage od minimalno 2 kV do maksimalno 11 kV, kako bi dobili maksimalnu fleksibilnost. Upravljački plamen je zaštićen unutar glavnog gorionika. Postavljanje gorionika omogućava korišćenje tiganja prečnika do 40 cm. Jedan nosač posude od livenog gvožđa je veličine mašine za pranje sudova.

Verzije sa pećnicom:
Komora za kuvanje od nerđajućeg čelika sa emajliranim dnom, vrata sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika sa izolacionim kućištem.
Peć na gas: gorionik od 7 kV (10 kV za maksi pećnicu) sa samostabilizujućim plamenom; termostatska kontrola temperature sa sigurnosnim ventilom i termoelementom; paljenje piezo-električnog gorionika. 3 GN 2/1 nosač nosača.
Električna pećnica: 6 kV oklopni grejni elementi od nerđajućeg čelika postavljeni na dnu i na vrhu komore za kuvanje; termostatska kontrola temperature sa odvojenom kontrolom donje/gornje temperature za maksimalnu fleksibilnost kuvanja. 3 GN 2/1 nosač nosača.

 

Specifikacije
Zapremina (m3) 0,4
Težina (kg) 71
Spoljne dimenzije - ŠxDxV (cm) 80x90x25
Snaga (kW) 36
Broj gorionika 2 - 7kW; 2 - 11kW