Proizvodi

Plinski šporet sa 4 gorionika i El. Rernom

Flek gorionici sa mesinganim poklopcima gorionika i samostabilizujućim plamenom, za bezbedno kuvanje i jednostavnije održavanje. Svaki gorionik ima podesivi opseg snage, od najmanje 1,5 kV do maksimalno 5,5 / 7 kV, kako bi se dobila maksimalna fleksibilnost. Upravljački plamen je zaštićen unutar glavnog gorionika. Postavljanje gorionika omogućava korišćenje tiganja prečnika do 40 cm. Pojedinačni nosači posude od livenog gvožđa su veličine mašine za pranje sudova.
Verzije sa rernom: komora za kuvanje od nerđajućeg čelika sa emajliranim dnom, vrata od nerđajućeg čelika sa duplim zidom sa izolacionim kućištem.
Peć na gas: gorionik od 6 kV (8 kV za maksi pećnicu) sa samostabilizujućim plamenom; termostatska kontrola temperature sa sigurnosnim ventilom i termoelementom; paljenje piezo-električnog gorionika. 3 GN 2/1 nosača za stalak.
Električna pećnica: 5,3 kV (2,6 kV za rernu sa ventilacijom) oklopljeni grejni elementi od nerđajućeg čelika postavljeni na dnu i na vrhu komore za kuvanje; termostatska kontrola temperature sa odvojenom kontrolom donje/gornje temperature za maksimalnu fleksibilnost kuvanja. 3 GN 2/1 nosač za stalak (statična pećnica) i 3 GN 1/1 nosač za stalak (ventilirana pećnica).

 

Specifikacije
Spoljne dimenzije - ŠxDxV (cm) 70x73x85
Snaga (kW) 28
Broj gorionika 4
Električna pećnica (kW) 5,3