Proizvodi

Plinski šporet sa 6 gorionika

Flek gorionici sa mesinganim poklopcima gorionika i samostabilizujućim plamenom, za bezbedno kuvanje i jednostavnije održavanje. Svaki gorionik ima podesivi opseg snage, od najmanje 1,5 kV do maksimalno 5,5 / 7 kV, kako bi se dobila maksimalna fleksibilnost. Upravljački plamen je zaštićen unutar glavnog gorionika. Postavljanje gorionika omogućava korišćenje tiganja prečnika do 40 cm. Jedan nosač posude od livenog gvožđa je veličine mašine za pranje sudova. Radna ploča od 1 mm od nerđajućeg čelika AISI 18/10. Odlično poravnanje sa zglobovima.

Verzije sa pećnicom:
Komora za kuvanje od nerđajućeg čelika sa emajliranim dnom, vrata sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika sa izolacionim kućištem.
Peć na gas: gorionik od 6 kV (8 kV za maksi pećnicu) sa samostabilizujućim plamenom; termostatska kontrola temperature sa sigurnosnim ventilom i termoelementom; paljenje piezo-električnog gorionika. 3 GN 2/1 nosač nosača.
Električna pećnica: 5,3 kV (2,6 kV za rernu sa ventilacijom) oklopljeni grejni elementi od nerđajućeg čelika postavljeni na dnu i na vrhu komore za kuvanje; termostatska kontrola temperature sa odvojenom kontrolom donje/gornje temperature za maksimalnu fleksibilnost kuvanja. 3 GN 2/1 nosač za stalak (statična pećnica) i 3 GN 2/1 nosač za stalak (ventilirana pećnica).

 

Specifikacije
Zapremina (m3) 0,5
Težina (kg) 64
Spoljne dimenzije - ŠxDxV (cm) 110x71,4x25
Snaga (kW) 42
Broj gorionika 6