Robbe & Berking srebrni escajg

Robbe_&_Berking_Logo

Robbe & Berking osnovan je 1874.godine i danas predstavlja porodično preduzeće- sada već u svojoj 5. generaciji.

Manu Factum (pravljen ručno)– ruke specijalizovanih majstora i žena određuju kvalitet i formu svakog dela bez ograničenja racionalne proizvodnje velikih razmera.

Tako nastaju escajg i stolno posudje bezvremenske elegancije i lepote, koji nikada ne prate samo prolaznu modu ili trendove, već su osmišljeni tako da traju generacijama.
Kao lider na tržištu srebrnog pribora za jelo, Robbe&Berking je dobavljač za najbolja svetska preduzeća.

Veliki partner gastronomije i vodećih dizajnera enterijera, Robbe&Berking, nalazi se u najboljim svetskim hotelima i restoranima, na ekskluzivnim kruzerima, kao i na privatnim rezidencijama, avionima, jahtama.

Baš kao takav pronašao je svoje mesto u Gastronautu.

Svaki komad Robbe&Berking pribora je umetničko delo, ručno izrađeno u fabrici srebra u Flensburgu.

Svi proizvodi prolaze kroz nekoliko kontrola kvaliteta dok ne dostignu status savršenstva. Sav Robbe&Berking srebrni ili posrebreni pribor, dostupan je u srebru od 925 i masivnom srebru od 150g.

Sa ponosom možemo da kažemo da smo postali ekskluzivni partneri ovog brenda,i da od danas možete pronaći najlepše komade srebra upravo u Gastronautu.

Pozivamo Vas da posetite naš izložbeni salon u Beogradu ( Ugrinovački put 65-Altina ) i uz pomoć našeg stručnog tima odaberete najfinije komade srebra.

Klikom na link možete pogledati kompletan asortiman.